Házirend

Az Káplár Gym  Edzőterem működésének alapján a következőkre hívjuk fel figyelmeteket:

A bérlet v. jegy megvásárlásával a szolgáltatást igénybe vevő (továbbiakban: Vevő) elfogadja az edzőterem házirendjét .

 

 1. Az edzőteremben mindenki saját testi épségének megőrzése érdekében, az üzemeltető, a személyzet, ill. az edző által ismertetett rendnek megfelelően saját felelősségére edz!
 2. 14 éven aluli gyermekeknek az edzőteremben tartózkodni, edzeni TILOS!!!
 3. A szakképzett edző által adott tanácsok, ill. edzéstervek be nem tartásából eredő bárminemű egészségkárosodásokért felelősséget nem vállalunk!
 4. A Vevő az edzőteremben, a hozzátartozó helyiségekben, és az edzőterem udvarán, az edzéshez szükséges gépekben, eszközökben és tartozékaiban okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik!
 5. Az önjelölt edzők munkájáért felelősséget nem vállalunk! Az edzőteremben csak az olyan sport edzői bizonyítvánnyal rendelkező személyek dolgozhatnak, akik az üzletvezető írásos engedélyével rendelkeznek!
 6. Az edzőteremben a zene szolgáltatója az üzemeltető!
 7. A Vevő vendége(i) csak az előtérben, az erre kijelölt helyen várakozhatnak!
 8. A civilizált viselkedéssel össze nem egyeztethető magatartást (tiszteletlen, a vendégeket, és a személyzetet sértő) tanúsítók egyoldalúan, anyagi kompenzáció mellett kizárásra kerülnek!
 9. Az Káplár  Edzőterem 100%-ban elítéli az (nem klinikai dózisban használt) illegális szteroidok és gyógyszerek használatát és annak terjesztőit!!! Ennek értelmében azok a személyek, akik ezen tevékenységekben részt vesznek, kizárásra kerülnek!
 10. Az edzőteremben és udvarán, a Vevők által hozott, élelmiszerek és italáruk fogyasztása TILOS! Az ezek által okozott egészségkárosodásért felelősséget nem vállalunk!
 11. Az edzőteremben, a kiszolgáló helyiségekben és az udvaron hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk! Értékmegőrző díjmentesen igénybe vehető!
 12. Az edzőteremben és az udvar teljes területén DOHÁNYOZNI TILOS!
 13. Az edzés során, tiszta talpú zárt sportcipő használata kötelező, az erre való átváltás az edzőterem öltözőjében esedékes! Balesetveszély! Higiénia!
 14. Sportruházat használata kötelező! Az aktuális évszaknak és/vagy hőmérsékletnek megfelelő viselet ajánlott! Higiénia!
 15. Törülköző rendeltetésszerű használata kötelező! Higiénia!
 16. Az ékszerek használata baleset veszélyes és rongáló hatású. Kérjük ezek mellőzését!

ITT MINDENKI EGYENLŐ!

A fenti Szabályok, Házirend be nem tartása, a klubból történő kizárást vonja maga után!